Am găsit soluția pentru ca mofturosul meu să mănânce bobițe. Vă zic a fost un chin, pentru că porcușorul meu chiar este extrem de mofturos la boabe. Mănâncă din casă absolut orice, a mâncat spaghete, biscuiți, portocale, kiwi, nu mai vorbesc de mâncare gătită. În schimb, la boabe, nu vă imaginați.

Singurele pe care le mănâncă cu poftă sunt mizeriile alea ieftine și colorate, care, probabil, au adăugat potențiatori de gust ceva. În rest, Hill? Fugi pe dealuri! Acana? Fii serios! Orijen? Puah! Taste of the wild? Pleacă bă cu somonul tău… and so on, zici că îi dau nisip agregat, cu atâta scârbă se uită la ele.

Până când, într-o dimineață, pentru că domnul are și pofte care țin de un anumit nivel al zilei, mănâncă mai cu poftă seara, dimineața e așa, ușor grumpy și nu servește decât un mic dejun frugal, soția mea iubită a avut o idee măreață. I-a pus o lingură de smântână peste Eukanuba la care ne uitam cu tristețe, gen Încă 50 de lei aruncați la gunoi. Iar porcușorul a lins farfuria și a mai cerut.

Așa că, pentru prima dată, am inaugurat un sac de mâncare de 15 kile de Eukanuba, știind că, în sfârșit, îl va mânca. Mănâncă chiar și cu iaurt, am testat. Și la voi se întâmpplă? Am descoperit eu apa caldă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.