Adela Lupșe, ipochimena care urla de nebună la vechile concursuri tv, va candida pe listele PRU. Este extrsaordinar cu ce oameni noi se primenesc partidele, numai valori una și una. Împreună cu Denise Rifai, ar fi făcut o pereche extraordinară.

Mihai Goțiu, vârful de lance al șantajelor din vremea RMGC, a devenit candidat USR la Cluj, în pofida contestării masive din zonă. Și apare o păsărică de la USR și zice:

voturi-cluj

Practic, conform acestei logici, Dragnea, Ponta, imbecilul de Tăriceanu, sunt aleși în mod democratic și reprezintă dorința oamenilor, deci merită tot respectul nostru și sprijiniți cât de mult se poate.

Iar pentru postacii gen Rasputin, John și ceilalți, care vor simți momentul să sară cu tehnocrații și restul, nu, nu puteți comenta. Mergeți și comentați-i lui Dragnea pe cont, să vadă că are susținere populară. Voi prefera întotdeauna niște tâmpiți care E POSIBIL să mă dezamăgească, față de leprele care vă plătesc pe voi, jegurile care țin țara în marasmul acesta de aproape 30 de ani.

BUFU!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.