Sunt conștient că chestia asta cu mâna lui Maradona nu prea mai zice nimic, nimănui, trăim în era în care Ibrahimovici e considerat zeu, așa că o exemplific cu un filmuleț relevant.

Deci gol cu mâna, marcat de Maradona, în final Argentina câștigă campionatul iar Maradona a câștigat balonul de aur, pentru cel mai bun jucător al turneului. Pentru că istoria își aduce aminte numai de învingători.

Ce vreau să spun cu asta.
Mai țineți minte meciul de box de la olimpiadă, când Mihai Nistor a fost declarat învins, în urma deciziei arbitrilor, deși adversarul său fusese numărat de 2 ori?

AIBA i-a suspendat pe toți arbitrii de la olimpiadă, până la definitivarea cercetărilor, pentru că practic au fost viciate toate meciurile prin prestația lor. Simțiți așa, cum crește aportul de serotonină în voi și cum vă simțiți răzbunați, căci iată, în sfârșit, se face dreptate?

Ei bine, eu nu simt nicio serotonină. Pentru că nu se va întâmpla nimic cu medaliile, iar arbitrii vor primi cel mult o pălmuță peste degețele, pentru că AIBA este, la rândul ei, o gașcă de infractori de care ne-am lovit inclusiv noi.

Iar Mihai Nistor va rămâne doar cu 4 ani din viață pierduți degeaba. Pentru că una e să pierzi pe bune și să te motivezi să muncești mai mult, ca să fii mai bun, și alta e să îți vezi tot meciul adversarul clătinându-se și totuși să pierzi, pentru că așa sunt făcute cărțile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.