va-uram-pe-toti

Scris de Adi C.

Ati fost de la inceput o adunatura de hoti care a dorit bani, afaceri cu statul , pozitie sociala, avere proprie si influenta. Nu v-a interesat nicio secunda de poporul asta. In nicio noapte nu v-ati gandit la cei care muncesc cinstit si nu fura. V-ati rupt de lumea reala, traiti in sferele voastre unde vorbiti de milioane de euro, ce vinuri fine ati mai baut cand ati fost in Bora Bora sau Punta Cana, va bateti in Mercedesuri S –Klasse, Seria 7 si Tesla. V-ati infipt politic in Parlament, ati dat spagi ca sa ramaneti in functii. Voi sunteti cei care ati perpetuat sistemul de spaga in tara asta! V-ati oferit singuri functii, pensii speciale, soferi, secretare, bani si imunitate. Ati inlaturat pe oricine a incercat sa schimbe ceva, sa aduca normalitate.

Sunteti niste infractori dovediti. Sunteti niste condamnati penali care se agata de functii ca sa traga tare pe ultima suta de metri. Sunteti niste fiinte abjecte care nu se gandesc decat la interesul propriu si nicidecum la oameni. Sunteti niste imbuibati grasi care dormiti in Parlament. Pentru voi Justitia este un moft, o gluma proasta a poporului. V-ati oferiti singuri Pensii Speciale si Imunitate. Nimeni nu va poate atinge. Sunteti niste infumurati care chemati politia acasa sa va schimbe buletinul si intrati pe usa din dos pentru permisul de conducere. Sunteti niste impotenti care au nevoie de antemergator sa se duca la restaurant si la pensat sprancene vopsite, albite de timp. Ati murdarit numele unei institutii sacre intr-o democratie, Parlamentul!

Veti fi niste jeguri de oameni, indiferent cati bani o sa dati Bisericii. Veti ramane o pata in istoria romaniei, o perioada in care unii oameni s-au considerat mai presus de lege, de constitutie. Veti ramane niste infractori dovediti, niste hoti marunti, niste impotenti, niste imbuibati, niste scursuri umane, niste abjectii. Pentru voi s-au inventat revolutiile, ghilotina si pietele largi!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.