refugiati-in-australia

Scris de Iulia

Pe scurt, politia germana a arestat 3 refugiati sirieni prinsi cu pasapoarte false in Schleswig-Holstein ( nordul Germaniei) , pasapoarte “fabricate” in acelasi loc cu cele ale responsabililor pentru atentatele de la Paris. De asemenea, procurorii spun ca acestia ar fi fost adusi in tara prin aceleasi calauze.

Refugiatii locuiau intr-un centru de refugiati si aveau, conform autoritatilor, misiunea de a recruta alti refugiati in asteptarea instructiunilor pentru un atentat.

Hai, va rog, explicati-mi cum nu vad eu decat partea rea, si cum ,de fapt, criminalitatea si activitatile cu miros de bomba nu s-au inmultit . E précis un caz izolat, o coincidenta ,or fi si astia niste tineri labili psihic, deprimati si neintelesi.

In alta ordine de idei, incepe sa se termine cu political correctness-ul . Go go go!

www.dw.com/en/german-police-arrest-three-syrian-refugees-suspected-of-is-connections/a-19546768
www.tagesspiegel.de/politik/festnahmen-in-schleswig-holstein-de-maiziere-is-verdaechtige-mit-bezug-zu-paris-attentaetern/14538232.html
www.generalbundesanwalt.de/de/showpress.php?newsid=628

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.