prostitutie

Am în feedul meu de facebook un prieten cu bani, care e prieten pe fb cu toate parașutele cu care a făcut sex de-alungul timpului. Nu e peiorativ, chiar vorbim despre femei care trăiesc din sex, le găsiți ușor, sunt cazate la RIN, majoritatea, poze cu bot botoxat, țuguiat în formă de cioc de rață, poze cu mașini scumpe și în costume de baie, fiind evident că nu au suficienți neuroni nici să se angajeze casieră la Mega, nu să aibă propria mașină mai sus de ford mondeo.

Mă uit la postările lor inepte, cu citate luate din Unica, gen fii fericită cu tine însuți, cunoaște-te pe sine, rabindranadath tagore etc, postări împănate cu tone de poze în care își arată formele obținute cu ajutorul medicinei moderne și îmi sar în ochi comentariile de la repesctivele poze.

Trecem peste comentariile celorlalte prostituate, cu frumos, este senzationala, bravo, ma bucur ca sunteți bine etc. Și ajungem la comentariile săracilor, oameni vizibil cu alte posibilități finaciare, rupți în cur cu poze de la Olănești sau Cozia, conducând câte un reno sau citroen, oameni care nu ar avea bani să îi plătească nici măcar masa 2 zile consecutiv.

Mă gândesc, care e scopul pentru care umpli timelinul unei prostituate cu Frumoasă, frumoaso, arăți minunat, un trandafir pentru tine, dreaming at you etc? Ei nu realizează că respectiva e o pocnitoare care o face pe bani? Au impresia că iubirea le va sări în poală la o poză cu un trandafir?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.