virginitate

Cetățeanul B.G, unde G vine de la Gheorghe, voia să se însoare și să se pună și el la casa lui, așa cum îl bătea mă-sa la cap de când terminase liceul. Tre’ să-ți găsești o femeie de treabă, devreme acasă, să nu fie prea frumoasă, că e curvă, nici prea deșteaptă, că e curvă și nici bani să nu aibă, că înseamnă că e curvă.

Cetățeanul B.G. a reușit, printr-un concurs de împrejurări, să o cunoască pe cetățeana G.V. unde V vine de la Vasile. Cetățeana V era destul de săraca, destul de urâțică și nici mintea nu o scotea afară din casă. Visa și ea să se mărite, pentru că deja lumea, la ea în sat, îi spunea că e fată bătrână și că până la vârsta ei, 24 de ani, trebuia deja să aibă câțiva copii, nu să umble brambura pe la oraș.

Clar, având amândoi practic aceeași țintă, au decis să se căsătorească. Cetățeanul B.G. a reușit să treacă destul de ușor peste faptul că cetățeana G.V. era urâțică, pentru că, după nuntă, a putut să îi arate maică-sii cearceaful plin de sânge, dovada unicei consumări a iubirii lor și a faptului că nimeni nu o mai explorase vreodată atât de adânc pe soția sa.

Fast forward, peste 10 ani, un bloc din Berceni.
Vecinii abia o scot din mâinile cetățeanului B.G. pe cetățeanca G.G., fostă G.V. Motivul? Cetățeanul nostru o bătea pe doamna sa în fiecare seară, cu toată pasiunea de care era disponibil. Motivul bătăii? Era urâtă.

– De aia te-ai măritat cu mine virgină, că erai așa de urâtă de nimeni nu a vrut să te fută! De aia! Nu că era ceva de capul tău!

Practic, cetățeana G.G., fostă G.V., era singura femeie din lume care era bătută în mod constant din cauză că își oferise virginitatea soțului.
#truestory, mates

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.