reutlingen

1.Un tanar “indragostit” , in varsta de 21 de ani, pur intamplator venit acum un an si jumatate din Siria, si fara nici o legatura cu convingerile si cultura in care a crescut, a ucis ieri, cu o maceta, o domnisoara gravida care i-a refuzat avansurile. Dezamagit fiind.probabil,  ca domnisoara a fost doborata rapid, a plecat pe strada , hacuind in stanga si in dreapta si ranind alte 5 persoane ( potrivit Reuters) .

Intr-un final, a fost oprit de un tanar intr-un BMW, care s-a suit cu masina pe trotuar si l-a acostat , punandu-l la pamant. Politia sosita la fata locului l-a arestat atat pe faptas cat si pe soferul BMW-ului.

Tanarul de 21 de ani era cunoscut de politie drept agresiv, avand la activ mai multe “delicte minore”( probabil “minore” se refera la varsta fetelor pe care a incercat sa le pipaie, dar sa nu ne pripim, zic) insa nu a fost retinut pentru ca nu prezinta pericol public. Pentru ca asta e aspectul cel mai interesant la political corectness: impiedica autoritatile sa isi faca treaba si sa tina adevaratii ucigasi dupa gratii pentru ca o mare de oameni care habar nu au cum ii cheama cu buletinul in mana considera ca e discriminare si rasism.

Daca exista dreptate pe lumea asta, soferul va scapa fara dosar penal, pentru ca intervine forta majora. Daca exista dreptate, si nu rasar iar miile de retarzi care sa planga de mila faptasului tintuit la pamant de politia nazista, el , biet suflet distrus si gonit din tara lui de bastina , pe care nu il intelege nimeni.

In alta ordine de idei, v-as ruga, daca aveti comentarii de genul ” nu toti refugatii sunt la fel/dar ii putem integra, trebuie doar rabdare” sa cautati adresa femeii ucise si sa explicati asta familiei.

2. Un refugiat Sirian de 27 de ani ( conform purtatorului de cuvant al politiei Ansbach) s-a detonat in fata intrarii la un festival de muzica. A ranit “doar” 12 oameni pentru ca i s-a refuzat accesul la festivalul la care luau parte 2500 de oameni. Pentru ca nu avea bilet, nu pentru ca rucsacul din spate ar fi aratat in vreun fel suspect.

 

Sa-mi mai spuna cineva cum sunt rasista si panicarda.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.