Ieri a fost râsul de pe lume cu bacalaoriatzii noștri, la limba română. la subiectul

Redactează un eseu de 600 – 900 de cuvinte în care să prezinţi tema și viziunea despre lume într-un roman interbelic studiat.

Geniile subcarpatine au scris despre Moromeții, roman apărut în 1955.
Și serios dacă ar fi o problemă. Nu este. Oamenii greșesc. Emoțiile, teama, hiperexcitația, toate își pot pune amprenta inclusiv asupra unui copil care a învățat, nu doar asupra leprelor majoritare.

Problema este când apare nelipsita petiție:

Aceasta petitie a fost creata pentru a se lua in considerare si romanul ”Morometii” la subiectul 3 la bac , deoarece actiunea romanului este interbelica chiar daca romanul a aparut in perioadaa postbelica , multi dintre noi ne-am gandit ca este corect sa scriem Morometii doar din aceasta cauza.

Deci da? Chiar dacă noi am greșit, vrem să avem aceeași notă cu cei ce au scris corect, pentru că noi nu am înțeles că legenda de la grafic este despre numărul de elevi, ci am crezut că e doar un punct gri pe coală. Un punct pătrat, ca să fie clar.

Iar, la final, într-o lovitură de maestru, apare și versatul de pe internet, care modifică pagina de pe wikipedia cu Moromeții.

genialitatea lui moromete

Pentru că, se știe, profesorii corectori stau cu wikipedia în față, ca să se verifice la deciziile grele și dificile de a nota analfabeți funcțional. Prin urmare, de ce să nu băgăm un interbelic, poate ține, nu? Hai, că nu e mare lucru, doar am încercat și eu.

Ar fi foarte drăguț de aflat cine are ip-ul 86.126.159.231, cel care a făcut modificarea. Măcar să afle tac-su ce pramatie are la ușă, în loc să îi asculte lamentarea Uite bă tată și tu, și pe wikipedia spune că e interbelic!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.