n-ai-csf

Și cum stăteam eu înainte și butonam interneții de la înălțimea maximă a senioriei mele, trebuia să setez un widget care nu mergea în Chrome sau FF, pe motiv că SIlverligh și numaiștiucare Adobe sunt outdatate. Așa că am deschis Explorerul, pentru prima oară în 2015, m-am enervat puțin cu setările alea aiurea pe care le tot cere când îl deschizi, click, click, next next, fără să fiu atent, pentru că, nu-i așa, mă grăbeam.

Mi-am terminat treaba, minimizez browserul, iar în spate…
În spate, dădusem next next pe sugestia minunatului browser de a-mi updata windowsul la windows 10. Să nu ating nimic, că se instalează. După care și-a dat restart în 30 de minute și cam aia a fost, acum privesc năuc la Windows 10 cum face singur de nebun tot felul de setări, mi-a făcut upgrade la niște drivere, mi-a eliminat singur un program Speccy, pe motiv că nu am nevoie de el și oricum e vechi, Cortana îmi atrage atenția că să o bag în seamă, toate alea sunt alandala față de ordinea mea.

Un vis.
Csf…n-ai csf…
Mă urăsc pentru cât sunt de amețit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.