coada la pod

Toți râdem de geniile astea carpatine, care preferă să stea la coada clasică, de tip comunist, pentru că nu au încredere în sistemele de plată electronice și se știe, ce e-n mână nu-i minciună.

Dar, acum foarte serios, atunci când vor apărea erorile în sistem, ȘI VOR APĂREA, pentru că e un sistem românesc, implementat de clasicele UTI, Teamnet, Siveco sau alte abonate la contractele cu statul și, normal, e cu siguranță prost făcut, cum faci să dovedești că ai plătit?

Și nu ziceți că păstrezi SMS-ul, eu îmi formatez telefonul de 2 ori pe lună, uneori mai mult, dacă mă plictisesc.

Foto Via Andrei

 

update: Salut, Cetin.
Nu ne cunoastem inca, sper sa se rezolve candva si asta.
Ma ocup de comunicarea pentru Azimo, serviciul online de transfer de bani. Am vazut ca Azimo a fost mentionat in comentariile la un articol de-al tau referitor la comisioanele ING.
Intamplarea face ca tocmai azi Azimo sa distribuie – prin mine – un comunicat de presa referitor la comisioane. Cred că ar putea fi de interes pentru o parte din cititorii tăi.  

Informatia pe scurt este urmatoarea:
Azimo, operatorul de transfer online de bani cu cea mai mare rețea digitală din lume, a anunțat că în ziua de joi, 16 iunie 2016 va renunța la toate comisioanele pentru transferul de bani, din orice țară și către orice destinație, pentru a sărbători Ziua Internațională a Remiterilor către Familii.

Astfel, pe durata zilei de joi toți românii aflați la muncă în Vestul Europei vor putea trimite bani acasă prin Azimo fără a plăti niciun fel de comision. Pentru ca totul să meargă cât mai ușor, le stă la dispoziție aplicația Azimo, relansată recent cu securizare biometrică și integrare cu WhatsApp.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.