imprimanta-hp

Mi-am cumpărat azi o imprimantă laser, pe motiv de nu folosesc imprimare color și m-am săturat de umplut cartușe, ca să nu mai dau sute de lei pe consumabilele HP, care se termină imediat.

Well, la fel ca femeia vasluiancă, am reușit să îmi cumpăr tot HP, pentru că se știe, dacă te bate, știe el de ce te bate și e al tău și mergi mai departe.

Glumesc, mi-am luat HP pentru că știu, din experiență, că sunt cele mai fiabile imprimante laser și au cartușul cel mai ușor de umplut. Da, la viața mea am umplut și cartușe la Producton :mrgreen:

Anyway, imprimanta e drăguță, printează super rapid și a fost ieftinioară. Și aici se oprește drăguțul. Pentru că m-a mâncat lângă evacuarea inferioară să încerc să îi dau o pagină de selftest, așa cum au toate imprimantele, fără a fi legată la computer. Nu am reușit așa că am căutat pe situl HP. Deci nu, nu există așa ceva, sau cel puțin nu pe HP, unde sfaturile se dau doar pentru 1102w. De fiecare dată când intru pe situl HP, iau un distonocalm, așa de tare mă enervez.

După care a mai trebuit să fac un drum la Selgros, să îmi cumpăr și un cablu de legătură dintre imprimantă/laptop. Pentru că se știe, dacă vinzi o imprimantă care se leagă fizic de calculator, de ce ai pune în cutie și cablul necesar, când poți să îl vinzi?

Iar driverul are 300MB…

Oricum, se pare că DNA-ul mi-a ascultat plângerea, așa că a început urmărirea penală împotriva HP România. Foarte bine, așa nu se mai putea!! :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.