cargus infractiune

Se dă un caz de infracțiune evidentă. Un infractor REAL, nu șmenar de internet, nu guru al redescoperirii de sine, nu vânzător de torsere, un infractor pe bune înșală niște cetățeni folosind acte false de la Cargus.

Ce face respectivul cetățean?
V-ați gândi că deja e la poliție, făcând o reclamație, dând o descriere a infractorului, eventual cercetând o bază de date cu fotografii ale altor infractori, cu același modus operandi, nu?

Vă înșelați.
Domnul a făcut o reclamație pe facebook, unde a pus o poză cu documentul incriminatoriu și amenințările de rigoare, că dacă îl prinde pe respectivul, mamă, ce o să îi facă, aiaiaiai.

E draguț cum oamenii simpli, dispuși la asemenea păcăleli, sunt convinși că își fac dreptate dacă dau un share pe facebook. La fel de drăguț e cum cred ei că ar putea să se impună fizic asupra celor ce tocmai i-au făcut.

Din păcate, e foarte trist cum nu mai gândim, nu mai încercăm să tratăm problemele cu care e confruntăm cu maturitate și responsabilitate, ci ieșim în agora să ne punem izmenele în cap, sperând că văicărelile noastre vor atrage pronia zeiască și ne vor da bunurile înapoi.

Marea greșeală pe care a adus-o internetul pe lume este că a dat voce tuturor oamenilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.