gay adoption

După toate cazurile de copii de români imigranți, luați din sânul familiei, un nou scandal izbucnește la Londra. De această dată, situația este și mai dramatică, deoarece copiii au fost dați în plasament unei familii de homosexuali. Astfel, un judecător englez a decis că este mai bine pentru viitorul unor copii să fie luați de lângă mama și tatăl lor pentru a fi crescuți de un alt tată și o „mamă” care poartă barbă! Serviciile sociale britanice le-au transmis părinților să nu-și facă griji pentru copii, deoarece aceștia vor primi o educație corespunzătoare din partea părinților adoptivi și vor primi chiar și consiliere psihologică, pentru a se obișnui cu noua componență familială!

de aici

Ce înseamnă asta, în rezumat?
Că unei perechi de români educați, care din când în când, dar DOAR din când în când și EXTREM, dar EXTREM de rar, se mai băteau, na, ca orice familie și la fel de rar își altoiau copiii, dar cu multă blândețe și dragoste părintească, i s-au luat copiii.

Mno, până aici, toate bune, se pare că acestor părinți model nu le-ar fi păsat prea tare, la urma urmei, viața în Anglia e grea și e mai bine dacă statul are grijă de copii, cât timp părinții se zbat pentru a strânge o liră albă pentru zile negre.

Problema a apărut atunci când statul englez a decis să dea copiii spre adopție unei familii de homosexuali. Aici s-a umplut ulciorul și e inacceptabil. Înțelegem, bătaie între noi nu e ok, bătut copiii nu e ok, dar de aici până la a-i da unui cuplu pidosnic e cale lungă.

Cum să vadă copilașii ăia lumina de la dumnezeu, dacă sunt crescuți în umbra curismului? Cum să crească ei ca niște membri de bază ai societății, dacă vor deveni homosexuali? Pentru că se știe că copiii din familii de homosexuali devin homosexuali, spre deosebire de copiii din familii de ortodocși, care nu devin homosexuali decât dacă își intromisionează dracul coada.

Propun să ieșim în stradă, pentru o demonstrație ca cea pentru familia Bodnariu. Nu, nu vrem ca acei copii să vină acasă la părinți, părinții s-au obișnuit deja fără și au decis ca atunci când vor găsi o casă pe care să o ocupe abuziv, în Londra, vor pune mâna, gura și ce mai e nevoie, ca să facă alții, mai noi și mai buni.

Dar să îi ia, pentru numele lui dumnezeu, de la homosexualii ăia…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.