Palatul_National_al_Copiilor

Când eram în clasa a 5 a, se dăduse drumul la palatul pionierilor de la tineretului. A fost cred că cea mai entuziasmantă perioadă din viața mea de copil. Mă înscrisesem la nuștiu câte cercuri, de tot felul de chestii, făceam muzică, dans, pictură, electronică, sport, tot ce prinsesem liber, m-am înscris. Eram cel mai fericit când mergeam acolo, mă pierdeam cu orele în tot felul de activități de copii.

Din nefericire, părinții mei nu erau de acord să plec atât de des de acasă, probabil intra în conflict cu programul de crescut copii pe care îl aveam, așa că maică-mea a găsit un motiv valid să îmi interzică să mai merg. Pe caietul de electronică, la una din ore, scrisesem în glumă niște acronime traduse ca în vitan:
P ula
E ste
C omoara
O mului

Prin urmare, devenisem derbedeau și vagabont, deci nu mai aveam ce căuta acolo.
În fine, divaghez.

Întrebare pentru părinții de voi:
Vă duceți copiii la palatul copiilor? E drăguț? Mai sunt diversele activități? E contra cost? Dacă știți, dați detalii, că bănuiesc că nu sunt singurul interesat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.