idei-amenajare

Dacă am terminat cu chestii de cumpărat petru casă, ÎN SFÂRȘIT, am decis să ne concentrăm puțin și pe chestii de decorațiuni interioare, așa că am luat-o la pas prin magazine, să ne uităm după diverse chestii de pus prin casă.

Moment în care ne-am speriat de ce prețuri sunt pentru rahaturi simple de pus pe pereți. Adevăr vă zic vouă, dacă intrați în vreun magazin de bricolaj (ceva ieftin, nu firme de design interior), vă crapă pupila când vedeți cât e o pictură sau un poster ceva.

Așa că, după ce am chibzuit o perioadă, sezând drept și gândindu-ne strâmb, sau invers, am ajuns la concluzia că mai bine ne pictăm noi un tablou care să ne placă.

Prin urmare, ne-am cumpărat niște canvasuri goale, acuarele și pensule, după care, animați de focul pasiunii și inspirația post-modernistă, am creat opera din imagine, care ne place foarte mult și arată superb pe perete.

Mă gândesc chiar să o scot la licitație, orice artă are nevoie de picasso-ul său..

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.