DREPTURILE-FEMEII

Articolul acesta sintetizează extrem de bine tot ce înseamnă mișcarea feministă din ziua de azi. Toate femeile vor drepturi egale obligatorii, vor salarii egale pentru muncă fizică mai puțină, vor totul egal.

Doar obligațiile nu le vor egale. Bărbatul e bărbat, deci trebuie să facă primul pas, bărbatul trebuie să plătească nota, bărbatul trebuie să demonstreze că e bărbat. Desigur, când nu e hipster.

În schimb, femeia nu trebuie să facă nimic, ea are nevoie doar de drepturi maxime, garantate de bărbat. Mă gândeam de aseară la chestia asta, când am văzut, dar nu mai știu unde, un afiș dintr-o scară de bloc, unde femeile îi invitau pe bărbații blocului la dat zăpada, ele fiind niște drăguțe și neputând face asta.

Pe același principiu, diseară mă duc la coaforul din Cora și las un bilet la intrare:
Păsăricile, un voluntar rapid la mine, că nu am mâncare făcută și aș vrea să îmi calce cineva și chiloții, nu o mai frecați atât aiurea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.