Fostul procuror Eugen Stoina s-a logodit cu fosta șefă a Parchetului Judecătoriei Podu Turcului, Rita Branga. Eugen Stoina este cel care în 2006, pe când activa la DNA, a reținut-o și apoi a obținut arestarea Ritei Branga, prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Podui Turcului, pe care a acuzat-o printre altele de luare de mită. Ulterior, Stoina a trimis-o în judecată pe Branga, aceasta fiind condamnată de ICCJ, în 2007, la 3 ani închisoare cu suspendare pentru luare de mită și favorizarea făptuitorului.
În 2018, același Stoina a mai fost implicat într-un accident rutier, existând suspiciunea că l-a comis în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Stoina a fost trimis în judecată pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice, dar achitat definitiv de ICCJ.

De asemenea, Stoina a fost trimis în judecată disciplinară pentru că ar fi venit beat la serviciu și ar fi picat lat pe hol, dar Secția pentru procurori a CSM l-a spălat, respingând acțiunea Inspecției Judiciară, notează Luju.ro.

Băieților ăstora le plătim noi pensie și alte glumițe.
Alte cuvinte n-am.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.