Sigur, acum vorbim de victoria extremei drepte din Austria, dar naziștii au câștigat, la propriu, alegerile, în multe țări europene, nu vă lăsați păcăliți de ce afișează Meloni și Salvini, Salvini, cel puțin, e un nazist spurcat, Germania e și ea acolo, Olanda chiar e top, nu mai vorbim de restul țărilor mai mici și mai puțin importante.

Dar știți de ce câștigă, de fapt, extrema dreaptă?
Pentru că niciun partid serios nu vrea să abordeze problema migrației islamice, singurul lucru care distruge, cu adevărat, societățile respective. Toată lumea merge pe burtă, ușor, ca să nu fie cancellată de către guralivii minoritari, dar foarte vocali și cu reprezentare peste tot, eventual partizani LGBTQWXYZ. Să fim sensibili, să nu toți sunt la fel, să morți și răniți, în timp ce, în europa, se cere introducerea Sharia, ca fiind singura lege care ne poate rezolva problemele.

Și atunci, singurii care abordează subiectul sunt naziștii. Din păcate, naziștii vin, la pachet și cu restul de chestii funny, pentru că sunt plătiți, la propriu, de ruși. Și atunci avem, laolaltă cu asta, și susținerea Rusiei, cerințele de Pace în Ucraina, să nu mai trimitem bani și muniție, ca să se poată ajunge la o pace echitabilă, să distrugem UE, ca să ne întoarcem la măreția pe care o aveam înainte, să ne revizuim frontierele și tot așa.

Iar oamenii vor vota cu asta, veți vedea. Pentru că, până una alta, războiul din Ucraina nu îi afectează și chestia cu UE pare o marotă depărtată. Peste 4 ani, la următorul set de alegeri, vom vedea majorități de extremă dreapta în majoritatea țărilor europene. Pentru că oamenii își văd viața, confortul de zi cu zi, obiceiurile, totul distrus, pentru că politicienii bagă capul în nisip și își dau la gunoi cetățenii, pentru că trebuie să protejăm teroriști islamiști.

Dacă niciun partid nu va înțelege că trebuie să pășească în față și să înceapă rezolvarea acestei probleme, ne vom întoarce la o nouă eră nazistă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.