Efectiv acesta este descrierea cea mai bună pentru învățământul românesc. Știu, e evident, pentru majoritatea românilor, copiii sunt de vină, nu au luat suficientă bătaie acasă, nu se mai face carte ca pe vremea noastră, nu se mai respectă profesorul cum trebuie, pe vremea noastră înghețai de frică când intra profesorul în clasă. And so on.

Gândiți-vă puțin.

În 3 ani consecutivi, profesorii de la școala Anton Pann din Craiova nu au reușit să găsească un singur elev care să ia 5? Absolut niciun elev, nimic, toți erau niște lepre nenorocite?
O să vă rog să mă scuzați, dar eu nu cred asta.

Cred, în schimb, cu tărie, că profesorii de la școala Anton Pann din Craiova, în frunte cu directoarea, sunt niște lepre, care sunt acolo numite politic și pe pile plus șpăgi, care nu au niciun fel de filon educațional în ei și care se duc la muncă doar ca să aibă de unde să ia salariu. Și pentru că sunt numiți pe post pe bază de concurs șmenuit, nici nu pot fi dați afară. Nu că ar vrea cineva să îi dea afară sau ar fi cineva care să îi înlocuiască.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.