Recunosc sincer, nu am crezut nicio secundă ca se va intampla asa ceva. Stiam toti ca absolut toate echipele vor juca prudent si pleaca acasa cine greseste mai mult, nu cine este, neaparar, mai slaba. A fost sa fie Ucraina, eliminata, practic, de România. E ok, le-am dat un Patriot, se consolează cu asta.

La turneul acesta final se vede cat de mult dăunează fotbalului lacomia celor de la FIFA si UEFA care, in cautarea lor de cat mai multi bani, au aglomerat in mod infernal programul jucatorilor, la club dar si la nationale. Si toti jucatorii sunt prudenti, nu dau 100% pe teren, pentru a nu risca accidentari si pentru a putea juca acolo de unde isi castiga banii, nu pentru idealurile tampite ale unor bosorogi avari. Pentru ca exemple precum Mihăiță Nesu sunt foarte proaspete in amintirile oamenilor.

Oricum, bravo, o calificare misteaux, de pe primul loc, prin urmare am ocolit gratios Franța, Anglia si Spania si vom juca cu un adversar mai accesibil.

Nu, nu cred ca trecem de optimi, dar a fost un parcurs frumos, pentru prima oara, dupa zeci de ani, mi-a placut de baietii din teren si nu mi-a fost jena de joc sau prestație, in general.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.