Astăzi, FineStore aniversează 10 ani și, cu această ocazie, vă oferă 1111 SuperPremii, în valoare de aproape 40000 de euro. Și, pentru că e zi de sărbătoare, aveți și o reducere specială, dedicată, exclusiv astăzi, de 15%, la produsele selectate și marcate astfel, cu cuponul FNS15.

De altfel, le găsiți aici, sunt aproximativ 2000 de produse, aveți de unde alege pe toate nivelurile.

Nu uitați care sunt premiile.

Marele premiu – 1 voucher de 10.000 euro

10 vouchere de 1.000 euro

100 vouchere de 100 euro

1000 sticle Grande Alberone Moscato Vino Spumante Dolce 0.75L

Mai multe comenzi, evident, mai multe șanse de câștig așa că, dacă nu ați comandat nimic, ar cam fi timpul să o faceți. Procedura e simplă, introduceți, în orice comandă, unul din produsele marcate cu 10ANI și intrați automat în tragerea la sorți.

Și, după ce intrați în tragerea la sorți, puteți să vă gândiți, cu calm, la întrebarea
Tu ce ti-ai cumpăra dacă ai câștiga MARELE PREMIU în valoare de 10.000 EURO?

Eu am zis deja că primul ar fi Frapin Cuvee Rabelais, pentru că șansele de a bea altădată așa ceva sunt mici spre minime, fiind decât un blogger sărac.

Adevărul e că după ce aș bea un Cuvee Rabelais, un Frapin Plume ar fi așa, gen Dați-mi și mie 2, le iau la pachet, să guste și ăla micu. Și puneți și un Clase Azul Ultra, să fie acolo, dacă nu îi place lui ăla micu coniacul. Bine, dacă nu îi place coniacul, poți să îi dai lui ăla micu să încerce un Matusalem Sublime, iar la final stingem cu o șampanie Grosperrin Grande, ca să știm că am încheiat seara bine.

Râdem, glumim, dar cam acum e momentul să vă băgați la concurs, dacă sunteți genul și vă place. Pentru că, fiind un om simplu, care citește bloguri, cred că șansele de a bea un coniac de 35.549 lei sunt destul de mici, în viață și cu ocazia de a mai lua un ditai voucherul de alcool nu cred că te mai întâlnești.

Hai la mulți ani și happy shopping!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.