Noi suntem aici ca să îți salvăm viitorul. Alo, ce faci cu paiul ăla de plastic? Nu e voie, bea cu pai din hârtie.

Uite, am atașat capacele de sticle ca să nu le mai arunci separat, ca un animal. Știm că stăteai să deșurubezi saci întregi de PETuri și aruncai capacul hăis și sticla cea – distracție de oameni simpli, care nu au o meserie importantă, cum avem noi.

Ce zici, că vrei să îți pui aer condiționat? Ești înapoiat sau ceva? Chiar nu poți să tai din confortul tău pentru binele omenirii? N-am înțeles de ce nu poți să stai vara în 35 de grade și iarna nu ții termostatul la cât ți-am recomandat noi. Legat de apă, că tot resursă e, n-ai putea să faci cumva să te speli mai rar sau să faci duș în maximum trei minute? În fine, dacă ești meltean și nu înțelegi, hai că te taxăm peste energia pe care o plătești oricum.

N-avem nicio problemă cu aceste două kiwi vândute în plastic și carton, nici cu 70 de grame de zmeură ambalate separat, e vina ta că le cumperi. În orice caz, asigură-te că toate ambalajele încap în acești zece saci de gunoi pe care îi primești lunar. Nicio problemă dacă nu-ți ajung, vindem saci galbeni, omologați, tu doar trebuie să-i cauți și să dai cu cardul. Timp îți faci, bani ai, hai și contribuie.

Dacă te gândești să pui întrebări despre cum ajungem la conferințe sau crezi că suntem absolut inutili și ipocriți, clar ești un conspiraționist și un pericol pentru civilizație.

Mai știi cum ai pus toată lumea în pericol când te plimbai prin parc fără mască, la 400 de metri de cea mai apropiată ființă vie? Sau când erai singur în mașină, tot fără mască? Mai știi că voiai să joci tenis în aer liber cu nevastă-ta, în plină pandemie, dar noi ți-am zis că e musai să porți mască și așa am prevenit un dezastru? Mda, cu plăcere.

Sper că înțelegi că folosim avioane private ca să nu le folosești tu. E un sacrificiu pe care-l facem ca să te civilizăm mai eficient, scopul final fiind salvarea planetei pe care tu exiști. Avem nevoie de pază armată și mașini blindate pentru că ăștia ca tine sunt uneori nerecunoscători. Te înțelegem și tolerăm, deocamdată.

Best retards,
Conducerea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.