Autoritățile române i-au gonit pe austriecii cei răi, cu tot cu SuperKarpata lor. Bine, i-au gonit după ce s-au plictisit de agresivitatea și deriva mioritică și au plecat singuri, dar detaliile astea nu ne fac bine.

Experiența îmi zice că ăia au făcut exact ce au zis că fac, exact cum s-au înțeles cu autoritățile, în speranța că totul o să decurgă bine. Tot experiența îmi zice aceleași autorități pun acum de o șobolăneală, cu „nu a existat, nu e de la noi, noi am vrut dar nu s-a putut”.

Poză de pe contul unui participant, Thomas Geiger, postată acum 6 zile:

Îmi imaginez că e destul de ciudat ca poliția și jandarmeria să te însoțească (sau ignore) șase zile, apoi în ziua a șaptea să-ți taie niște amenzi. Râzi, te cauți de mărunțiș și pleci cu o poveste de zis.

Pot să zic cum arată toata întâmplarea asta din exterior, fără nicio miză, din spatele floricelelor de porumb: nu poți să întreprinzi ceva cu români, că una zic și alta fac. O înțelegere încheiată azi însemnă o futere mâine. Concluzie: rămâne cum am stabilit, România e o colonie și facem ce se face cu orice colonie – sclavageală, stors resurse, plecat și cerut scuze pentru deranj când seacă.

P.S: Încep să-mi placă tare mult cutiuțele pe patru roți care trec peste orice. Dacă e cineva pe aici care face asta des, din hobby, îl/ o rog să semnaleze.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.