Acum câteva luni, a apărut pe tiktok o chestie despre cum slăbesc doamnele luând medicamentul de diabet numit Ozempic. A fost funny, sigur, problema e că chestia s-a răspândit prin toată lumea și acum, inclusiv în românia, se bate lumea prin farmacii după Ozempic, mai ales că, în românia, iei medicamentele de diabet over the counter fără probleme și mai sunt și ieftine.

Ca diabetic, vă spun. Oameni buni, nu mai fiți idioți. Pe lângă că Ozempic dă tot felul de reacții adverse, de ajungi să te caci cu sânge de la ce diaree faci, există un mare side effect într-un procentaj foarte mare. Utilizatorii de Ozempic, după aproximativ 3 ani de utilizare, fac cancer la tiroidă într-un procent foarte, foarte mare. Sigur, compania farmaceutică o arde că vai, e doar la animale, nu s-a demonstrat că și la oameni, acele cazuri sunt doar întâmplări.

Dar nu sunt întâmplări, zise naratorul. Ozempic provoacă cancer, într-un procentaj mare. Altfel, gândiți-vă că toți diabeticii, decât să ia zilnic pastile, plus înțepăturile de rigoare, ar prefera să ia o doză duminica și să nu le mai pese.

Fiți smart, altfel muriți ca vacile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.