11.30 Inca un cutremur, 7.4

Cutremurul de azi noapte, din Turcia, a adus un început de săptămână excelent pentru mulți oameni.
Pentru români, le-a adus aminte ce înseamnă un cutremur de peste 7 grade. Pentru că s-au obișnuit cu acest dolce farniente, mie nu mi se poate întâmpla, de ce să nu dărâm acest perete de rezistență, de ce să nu stau în acest bloc cu bulină roșie, ceea ce înseamnă că totul se ține la un loc în echilibru, de ce să mă sperii, mare brânză, de gradul 6 și ceva au mai fost, pentru că românul este, prin definiție, analfabet, nu a auzit de scala logaritmică, nu știe ce e și nu înțelege că un cutremur de 7 este de 10 ori mai puternic decât unul de 6.

Pentru Erdogan, care are alegeri anul acesta, a fost mană cerească. Efectiv ceva mai bun nu ar fi existat, ar fi trebuit să inventeze o nouă insurecție, ceva, ca să își asigure din nou succesul. Acum, nu mai e nevoie, o să apară iară, salvator printre ruine, tătuc luminat, drumul Turciei spre islamiat este asigurat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.