Iată că, după încă un an de succes, s-a apropiat și acel moment în care trebuie să ne pregătim pentru cadourile pe care TREBUIE să le facem în această perioadă. Și, ca în fiecare an, vă aduc aminte că o soluție simplă și minunată este un coș cadou de la Finestore (ca idee, vine ziua mea, împlinesc o anumită vârstă, așa că, pentru cine vrea, pot trimite adresa în particular :mrgreen: ). Iar oferta este foarte frumoasă și gata de a fi trimisă celor dragi, colegilor de muncă sau partenerilor de afaceri.

Dacă vă uitați la ele precum proverbiala curcă admirând stiva de lemne, nu e o problemă, sunt aici să vă ajut cu sugestii și recomandări.

Premium Cuvee Purcari
Elegant, sobru, conține un cadou special, un ceas metalic Premium Richard Around the World Tea.

Cadou Casuta cu Surprize
Momentul în care veți bea un ceai Rich English Breakfast Sherlock Secrets într-o cană cu elemente aurii Merry Christmas. Plus, desigur, un Montepulciani D’Abruzzo.

Cos Cadou Iconic Moet
Pentru clasicii care apreciază un Moet& Chandon Imperial. Poate și o felie de Panetone?

Cos Cadou Impressive
Bărbatul dur și dârz va aprecia un Johnnie Walker Black Label Scotch Whisky și un Set Whisky cuburi de răcit băutura din granit. Totul într-un ambalaj elegant și sobru.

Cadou Delicatese Gourmet
Seturi gourmet? Sigur! Vin roșu Bulgarini Cabernet Sauvignon? Absolut! Dulciuri fine? Oh, stop…

Cadou Imperial Dream
Hochriegl Imperial Spumant și Panetone, într-un ambalaj de un albastru cerulian foarte elegant și distins.

Happy Reindeer
Feteasca Neagră Ceptura Cervus Cepturum și pralinele merg mai spre tradițional.

Life Treasures
Pe lângă Ca’ Belli Prosecco Extra Dry și termosul LIFE, cu infuzor, de un auriu superb, ambalajul coșului este deosebit.

Delicii si Traditii
Ați gustat vreodată Dulceaţă naturală de ardei iuți? O să gustați acum. Și o să o stingeți cu un Cabernet Cricova.

Artisan Treats
Vin roșu Montepulciano D’Abruzzo, spumant Borghesia Cuvee, bomboane cu visine si liqueur Pompadour Chocolate, poate un ceai Curtis Earl Gray Passion?

Coșurile se livrează direct din stoc, sunt peste 100 de variante, nu există timpi de așteptare suplimentari. Dacă vorbim de coșuri pentru mai multe persoane, livrarea se poate face la adrese multiple, trebuie doar discutat în call centerul Finestore.

Doar astăzi aveți 10% reducere la toate produsele din magazin, cu codul CADOU10. Codul funcționează doar online, nu și în magazinele fizice.
Concursul Verde la Black Friday mai continuă încă 3 zile. Practic, dăruind un coș cadou puteți câștiga un voucher de 500 de lei.

Și, dacă tot ați făcut cuiva plăcerea de a trimite un coș cadou, eu îmi fac plăcerea dea vă oferi un Cos Cadou Premium Cuvee Purcari, doar pentru sufletul vostru. Nu trebuie decât să îmi spuneți ce coș cadou ați trimite, din oferta Finestore și cui. Cu link, evident.

Happy cosuri cadouing.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.