Sunt un fan al serialelor și filmelor care manipulează spațiul-timp, mintea mea e foarte deschisă la a absorbi ideile noi, deși s-au cam fumat toate.
1899 e un serial care asta face, o arde eclectic spațio-temporal, ușor detectabil, de la început.

Nu, nu m-au deranjat găurile de logică. Nu m-au deranjat problemele tip nimeni nu se miră când vede aparate și circuite electronice, veioze sau fotografii, într-o eră unde nu era vorba de așa ceva. Fac parte din cinematografie. Nici măcar chestia cu VAI, CE TATUAJ E ACEST TRIUNGHI, L-AM MAI VĂZUT UNDEVA!!!! Triunghiul fiind exact modelul mochetei de pe hol și fiind inclusiv pe antentul hârtiilor.

M-a deranjat faptul că l-au terminat în spațiu, cu Prometeus mergând spre viitor. Efectiv nu mai lasă loc de nicio interpretare, orice sezon 2 ar fi penibil, nu mă interesează lupta fratricidă din 2099 dintre o mamă ce își pierde fiul și fratele ei. Noroc că îmi place Emily Beecham.

Asta e. Noroc cu Wednesday, care e chiar drăguț. Chick flick, așa cum e el, adolescentin, e mișto. Și îmi place că o are pe Christina Ricci în el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.