Azi, surpriza de pe fețele celor ce se duc în vizită în zone clare de dictatură și se lovesc cu capul de pragul de sus, cu uimire.
Aici intră și barchetbalista americană care sapă sare în Siberia, care a venit și ea cu niște iarbă la ea, în Rusia, că na, ce să și faci când te plictisești. Sau cei doi din Dubai, arestați pentru că au făcut sex în afara căsniciei.

Dar, la ordinea zilei sunt turiștii care o ard WC prin Qatar, mirați că nu mai pot bea bere sau că au voie doar 4 beri pe zi, că li se confiscă steagurile LGBT la intrarea pe stadioane sau că sunt condamnați la lovituri de bici pentru că au vrut să introducă alcool pe aeroport.

Da, suflețelul meu mic și negru adoră lucrurile astea. Poate, în felul acesta, o să reușim să înțelegem, ca un conglomerat, că, în aceste momente, se dă o luptă între civilizație și evul mediu și că nu putem trăi cu percepte gen Trebuie să respectăm obiceiurile oricărui trist medieval, când vine la noi, pentru că așa e frumos și corect.

Dacă urmăriți, mai ales pe twitter, subiectul, veți vedea comentariile cetățenilor qatarezi revoltați de faptul că westernerii nu le respectă tradițiile sclavagiste. Deci nu, nu avem pe nimeni de salvat. Avem de ridicat ziduri și de așteptat să se ucidă între ei, pentru cămile și femei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.