Bine, românii, ca orice popor laș, își urăște toate persoanele care au nevoie de ajutor, copii, bătrâni, bolnavi. Dar romanii sunt “oamenii” care isi urasc cel mai tare copiii si mai tare copiii altora. Romancele ca varf de lance in directia asta.

Au primit pana acum zeci de mizerii cu aplicatia aia. Au fost anuntati ca bate vant la 3 ore după ce s-a terminat, ploaie, cod galben, ursuleti, pastile de iod, intotdeauna stupide, intotdeauna prea tarziu. Au strambat din nasucuri, dragalas si v-ati continuat vietile pline de miez.

Nu a fost nevoie decat de un mesaj in care se anunta ca a disparut un copil, SINGURA DATA cand roalert a trimis un mesaj util, ca sa își dezlănțuie basinile si frustrarile. Vai, mi-a trezit copilul din somn, ce tragic, vai, de ce la Cluj, de parca atunci cand dispare un copil, el sta in raza de actiune a judetului, nu are cum sa ajunga la Cluj sau în orice alt județ vai, ce, ala e copil, la 13 ani, va bateti joc de noi (asta mi s a parut mizeria suprema), un altul strangea print screenuri ca sa demonstreze ca baiatul a fost gasit inainte de mesajul roalert, altul dadea sa nu dam click pe link, ca stie el ca nu se trimit linkuri in ro alert, o intreaga ciorba de prostie mirifica. Unii au sunat la 112, să îi certe, de ce au primit ei mesajul?

Niste persoane dezgustatoare si le detest din adancul sufletului. Nu va doresc decat sa treceti prin asa ceva si niste papagali de internet sa judece oportunitatea strigatului vostru de ajutor, ca poate le treziti copiii.

Ca idee, dacă vă regăsiți în vreunul din mesajele de mai jos, sunteți la fel de analfabeți funcțional ca ei și e cazul să îi considerați frați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.