A fost un real haos pe internet cu filmulețul acesta, care ne arată cum pakistanezii îi distrug pe danezi și cum, datorită faptului că doamnele pakistaneze fată pui vii cam de 2-3 ori mai mulți decât populațiile locale, într-o generație deja vor fi subjugați.

Din fericire, realitatea nu funcționează așa. Sălbaticii ăștia vor exista doar o generație. Copiii lor vor da cu năsucurile de educația occidentală, vor vedea că există PS5, Xbox, nu doar Allah, se vor îndrăgosti de fete care îi vor modela civilizat, indiferente la tâmpeniile părinților. Iar viitorii bătrâni, proveniți din leprele de acum, se vor calma și liniști, privind la televizoarele de 70 de inci și ronțăind tradiționalul popcorn cu lapte de măgăriță.

Desigur, porcăriile actuale nu ar trebui să existe, din păcate, s-a instaurat un dispreț al justiției față de cetățenii țării, dispreț alimentat de către acest woke Societatea trebuie să se schimbe pentru 2 retardați imigranți.

Dar, cine știe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.