Deși dețin un site decent, din care trăiesc, sunt unele lucruri pe lume pe care nu le-aș face și nu le accept.
Ok, am scris și eu lucruri de care mă jenez (sau am permis publicarea lor, remember ZER). Și aș scrie despre cazinouri sau pariuri, de exempluri, de ce nu, deși lumea bună se înfioară, dar vai, cum. Chiar accept, până la un punct, monetizarea pe care o fac unii influenceri copiilor încă de când sunt sub forma unui test de sarcină (insert lacrimi cu adidași NIKE, de copii, în mână). Accept chiar și țepele alea cu Investește în Dubai, acum e momentul, eu sunt o proastă întreținută în Cluj, dar dau sfaturi imobiliare. Dacă ai bani de nivelul ăla și ești prost, banii tăi trebuie să circule.

Dar nu aș accepta, sub nicio formă, să promovez, cum fac mizeriile astea de oameni, diverse țepe crypto. Nu poți, nu ai cum, dacă ai o fărâmă de umanitate în tine, să promovezi o țeapă ponzi despre care știi că e ponzi și știi că se adresează săracilor care vor arunca ultimele sute de euro pe care le au, în speranța că, iată, vor deveni bogați, pentru că mi-a zis mie un băiat de pe internet care are și cravată la gât. Sau o doamnă care promovează țâțe, dar pare avută și de succes. Și, inexorabil, vor pierde. Iar gunoaiele astea se vor muta la următoarea țeapă.
Foto via zoso.ro


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.