Glumesc, mi s-a părut funny invazia de fani înot de ieri, toată lumea a descoperit înotul, toți au început să vocifereze despre cum vai, nimeni nu are grijă de sportivi, nu există baze sportive etc. Cineva de pe facebook a sintetizat cel mai bine asta Tu ești fan David Popovici dintotdeauna, dar, până ieri, scriai înnot cu 2 de n

Ce voiam să zic e că, una din plângeri era cum că vai, nu a transmis nimeni campionatele mondiale de înot, ce sacrilegiu îngrozitor, cum să nu transmiți mondialele de înot, nu știați că în țara fără niciun bazin olimpic de înot, în care sportivii se antrenează în piscinele private de la Worldclass sau Alexandreea, e un pool uriaș de fani? (observați jocul subtil de cuvinte, pool, da? get it??)

Așa că TVR a transmis rapid calificările de la finala de 100m, unde s-a calificat, evident, David Popovici, cu cel mai bun timp.
Știți ce rating a avut transmisiunea? 0.35 puncte de rating. Yep. Efectiv a rupt în două totul.

Oamenii simt nevoia de idoli și și-i caută peste tot. Au apărut povești despre ce om bun e David Popovici, gata, un politician vrea să denumească o stradă după numele băiatului, aștept cu încredere invitația la Cotroceni și restul. O luăm de la capăt cu fenomenul Halep, dar, de data asta, cu alt gen de umezeală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.