Știți care e faza cu crucile astea în loc de geamanduri, de care vuiește internetul?
Că e o oglindă extrem de realistă prin care vedem cum ne privesc actualii stăpâni ai româniei. Crucile sunt donate de către fundația lui Raed Arafat, costă câteva milioane de lei, care ghici de unde vin banii ăștia. Domnul Arafat nu poate fi bănuit de vreun creștinism exaltat, deci e doar o strategie la care s-au gândit ei, gen românia debordează de ortodocși, prin urmare, le arătăm crucea, se sperie și gata, am ținut situația în frâu.

Nu prea contează că legea spune exact cum trebuie să arate o baliză de semnalizare și că mizeriile alea, în cazul valurilor mari, te pot ucide ca un topor în cap, dacă ești în preajma lor. Important e că e simbol creștin, prieteni, iar moartea nu este decât pasul spre dreapta tatălui, unde îl vom putea sluji pentru eternitate.

Din păcate, românia este un stat capturat de mafia politică. Oameni precum micul Yasser, înțepeniți în scaunele lor, pe bază de șantaj, bani și dosare, își încoțopenesc și mai tare cururile în posturi, fac și mai mulți bani, manipulând pe toate planurile oile abuzate numite popor român, popor distrus, analfabetizat minuțios timp de 30 de ani, ghidat spre religie și superstiție, pentru că doar proștii pot fi conduși fără probleme

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.