Sunt un susținător al mișcării LGBT, o spun de la început. Nu, nu românește, nu la modul Nu am nimic cu LGBT, dar… și alte aberații de astea. Oamenii sunt oameni și au dreptul de a fi ce vor ei, de a se îmbrăca cum vor ei, de a mânca cum vor ei și da, iată, încă o funcție a corpului uman, de a face sex cu cine vor ei, cât timp e adult matur și vaccinat, fără ca vreun imbecil care își ghidează viața după niște percepte la fel de imbecile, scrise acum 2000 de ani de vreun virgin pierdut, să aibă vreun drept de veto. La fel cum susțin și dreptul inalienabil al femeii de a dispune de propriul său corp, cu tot ce este în el, așa cum dorește, deși eu, personal, sunt împotriva avortului ca soluție la problema unui copil.

Dar să moara mama lui Franfurt dacă înțeleg chestia asta.
De ce mă interesează pe mine cu cine și cum face scissoring Karine Jean-Pierre? De ce PRIMUL lucruri pe care îl aflu despre fucking purtătorul de cuvât al celui mai puternic om de pe planetă, este cum preferă penetrarea sau lipsa ei? De ce ar trebui să îmi pese? De ce este un eveniment, de ce la angajarea cuiva pe post contează ce preferințe sexuale are și ce culoare are la piele? De ce este asta o sărbătoare?

Mi se pare absolut degradant. E pe același palier cu L-am angajat pe Costi Rogozanu pe funcția de purtător de cuvânt al ambasadei rusiei, are barbă și îi place să i se bage minim un deget în fund când face sex, deși el zice că e heterosexual. Care este relevanța, pentru mine, ca privitor, a faptului că Karine Jean-Pierre e gay? O face asta un purtător de cuvânt mai bun sau mai prost, e mai merituoasă pentru că și-a pierdut floarea fecioriei cu un deget, nu cu un mădular învârtoșat?

Aș fi vrut să aflu cine este, de fapt, doamna, ce a făcut în viață, care îi sunt meritele pentru care a ajuns purtătarea de cuvânt a lui Biden, ce o recomandă, ce CV are, chestii de astea care sunt cu adevărat utile pentru umanitate, nu preferințele ei la femei.

Ca să închei rantul, era clar că Jen Psaki o să zboare, după ieșirile alea, cu lacrimi, la legea dont say gay. Nu poți să mă reprezinți în public și să o iei razna pe plantație (vedeți ce joc meseriaș de cuvinte am făcut aici??), când e vorba de politică și legislație, plus discuțiile acelea inteligente despre cum minori de 5-6 ani au dreptul de a decide să facă operație de schimbare de sex. Lucru care mi se pare borderline dementia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.