A ieșit și primul leak cu Pixel Watch, ceasul dezvoltat de google. Dacă e să mă iau doar după aspect, seamănă cu un capac de sticlă de suc de roșii. Dacă e să mă refer la utilizări, sincer să fiu, prefer să fiu urmărit de google, nu de apple sau facebook. Preferință personală, bazată pe ura mea neîmpăcată la adresa tigăii lui Mark.

Cureaua este jaf curat după Apple Watch, e identică. Materialul pare fi același plastic/silicon sau ce e, care mie îmi dă niște mâncărimi insuportabile acolo, dacă îl port o zi întreagă pe mână, motiv pentru care am curea metalică, de la Spigen, pentru Apple Watch. Merg și alea de piele, dar obișnuiesc să fac duș cu ceasul la mână și se distrug foarte repede.

Anyway, nu mi se pare deloc masculin, nu mă atrage și nu cred că o să mi-l iau. Așa cum nu mă atrag nici telefoanele Google Pixel. Ai zice că, la câți bani au, și-ar permite un R&D bun de tot, care să scoată un produs fantastic.

Doar că nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.