Unul din cei mai simpatici eroi de reclame, Paul, de la Vodafone, s-a întors ca să anunțe noua lor campanie de Paște. Tipul acesta îmi place și mi-a plăcut foarte mult, încă din timpuri imemoriale, când făcea unele din puține reclame neforțate și cu umor din piață.

Explicat, rețelele Vodafone fixă și mobilă au fost rebranduite sub numele GigaNetwork FIBRĂ și GigaNetwork 5G

Rețeaua mobilă GigaNetwork a primit în martie 2022 certificarea „Best in test” din partea auditorului german independent umlaut, obținând un punctaj total record al ultimilor șase ani în evaluările umlaut, de 922 de puncte, la o diferență de 25 de puncte de următorul operator clasat. Rețeaua de comunicații mobile GigaNetwork a Vodafone s-a remarcat ca fiind cea mai bună rețea de voce și date mobile la nivel național, obținând cel mai mare punctaj total, cel mai mare punctaj pentru serviciile de voce mobilă, cel mai mare punctaj pentru serviciile de date mobile, cel mai mare punctaj pentru zonele urbane și cel mai mare punctaj pentru fiabilitatea rețelelor mobile.
GigaNetwork FIBRĂ a fost certificată de același auditor în august 2021 pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România, fiind prima astfel de certificare conferită de umlaut unui operator de rețea de internet fix din România.

Oferta de Paște de la GigaNetwork este, cu adevărat o super MAXIM de ofertă.

• Clienții Vodafone de servicii mobile care optează și pentru servicii fixe, primesc pachetul Vodafone Maxim cu NET maxim (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire), Vodafone TV, 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse, la 7,9 euro/ lună
• Același pachet este oferit clienților noi de servicii fixe, pentru 9,9 euro/ lună
• Clienții de servicii fixe Vodafone care își achiziționează un abonament de servicii mobile primesc trafic nelimitat de date, cu abonamentul RED 12, dar și de reduceri la telefoane, la doar 7,9 euro/ lună.
• Noii clienți de servicii mobile care vor opta pentru abonamentul RED 12, îl vor primi redus la 9,9 euro/ lună + trafic nelimitat timp de un an.

Iată, Paul de la Vodafone s-a întors, ca de obicei, Maxim!
Maxim, am spus!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.