Una din chestiile hazlii de pe facebook este că cenzura corpului uman este discreționară, funcție de ce considderă Sheryl Sandberg, autoarea cenzurii, drept pornografic. De exemplu, sfârcurile și părul pubian. Poți arăta liniștit sfârcurile unui bărbat, dar nu și ale unei femei. În același timp, poți arăta fără probleme sânii feminini în totalitatea lor, cât timp zona areolelor este acoperită. La fel cu părul pubian feminin. Poți posta muntele lui venus fără probleme, dacă este epilat. Dacă are păr în zonă, nu. O femeie cu picioarele desfăcute este ok dacă zona clitorisului și vaginului e acoperită exact cu dimensiunea respectivelor organe, în rest, nu ai treabă.

Mă gândeam la asta citind discuțiile de la CNA de ieri, când au sancționat nuștiuce emisiune cu mirese. S-au activat domnii și doamnele cenzori cu toată puterea, pentru că doi concurenți au zis că o fac poștă pe una. Și l-au sancționat pe Dani Oțil pentru că a zis ceva denigrator despre femei, că li se măresc nările când văd bărbați, ceva de genul.

Nu mă activam din cauza asta, dar una dintre cenzori s-a apucat să spună că aceste comportamente sunt mult mai rele decât toate manipulările și mizeriile politice de la televizor, pentru că, nu-i așa, distrug mințile tinere, care înțeleg că femeile sunt așa cum zic cei de acolo.

Asta în timp ce, la televizor, se dau, în buclă, minciuni care distrug, cu adevărat, oameni, care manipulează spre distrugerea a însăși vieții și naturii românești și internaționale, în timp ce sclavi ai kremlinului fac apologia războiului și a dreptului rușilor la stabilirea propriilor granițe, iar prostituate cu acte în regulă au emisiuni tv despre subiecte, iar proxeneți explică cui vor că ei, în caz de război, fug din țară.

Așa e, măi, băieți, foarte grav.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.