Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe pietrele funerare dintr-un ansamblu funerar, situat în comuna Moţca, au fost efectuate inscripţii cu vopsea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorului, stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun

Mie nu mi se pare deloc o profanare de nimic. În primul rând, e vorba de un act artistic, care arată mândria tuturor rușilor fața de operațiunea specială dusă de către Putin în Ucraina, ar trebui să fie lăudați, nu altfel.

Second, nu e profanare, este o operațiune specială de identificare a supermenschilor ruși în cadrul societății și ridicarea lor pe piedestalul care li se cuvine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.