Am văzut în weekend tot ce am putut de la JO (sper să bage naibii în DEX și Olimpiadă ca eveniment sportiv, că e stupid să tot scrii Jocurile Olimpice), am văzut și sanie, unde ne-am clasat ffff bine, am văzut și mult curling, care începe să mă pasioneze din ce în ce mai mult, am văzut o grămadă de schi și am început să îi reînvăț pe schiori, pentru că, de la Kjetil Andre Aamodt și Hermann Mayer nu prea m-am mai uitat.

Și mi-a ai plăcut o chestie. Sunt vreo 2 comentatoare, la Eurosport în engleză, brici. Băi, super, voci superbe, deștepte, cu toate statisticile la ele, cu glume, cu pauze binevenite de liniște, care par niște oaze față de unul din comentatorii de engleză care vorbește încontinuu, în fiecare secundă, de parcă e tot timpul în fugă și alergat de Șoșoacă, are un debit verbal fantastic, din care jumătate sunt prostii, evident, nu ai cum să scoți atâtea cuvinte din tine, pe secundă, fără să bați și câmpii.

Și mă tot mir. Oare noi de ce nu avem comentatoare de sport? Mi se pare imposibil să avem în televiziune numai domnișoare care merg acolo pentru a-și arăta fesele, sânii și au ca scop agățarea unui prosper om de afaceri, care să le propulseze în lumea bună, cu merțane și chiuopturi. Chiar nu există nicio școală, fie ea și neoficială, care să propulseze femei? Doamne, ce n-aș da pentru un comentator femeie la snooker, vă spun, dacă aș scăpa de băieții ăia, chiar aș alege să mă uit pe Eurosport în română.

Chiar nu avem pe altcineva în afară de Gianina Corondan?
Primul care zice de Alina Alexoi își merită soarta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.