Din când în când, pe rețelele sociale, voiajează o poveste de religioși, despre cum a ars casa uneia extrem de credincioase, credincioasă care a ars și ea împreună cu casa, dar ce să vezi, la capul patului era biblia credincioasei, care a scăpat neatinsă. Mare putere dumnezeiască! Evident, se ignoră faptul că doamna a ars de vie, puterea dumnezeiască se exercită asupra lucrurilor neînsuflețite.

A fost un băiat orb la românii au talent, care a cântat la orgă. Relativ binișor, muzică electronică, nu necesită mare simțire și interpretare, ci doar mult exercițiu și memorare corectă. Așa cum a zis un prieten de-ai mei, la urma urmei, ce să și faci altceva, că doar ești orb?

Aaaanyway, comentariile de pe internet being: Dăruit de dumnezeu, dar de la dumnezeu, i-a dat dumnezeu, minune dumnezeiască în copilul ăla, harul lui dumnezeu peste tine. Sunt unele și la postarea de pe youtube.

Toți oligofrenii omițând un fapt strident: copilul acela e orb!!! Din naștere!!!
viae Dei ignotae sunt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.