PlayStation a anunțat la CES 2022 noua generație PlayStation VR2, care va oferi jucătorilor un nou nivel de imersiune și posibilitatea de a explora lumi nemaiîntâlnite. PlayStation VR2 va integra tehnologii de top, unele dintre ele regăsite și pe consola PlayStation 5, și va reda imagine de înaltă fidelitate, noi experiențe senzoriale și tracking îmbunătățit – totul într-un setup simplificat. Pentru mai multe detalii despre PlayStation VR2 accesează articolul dedicat de pe Blogul PlayStation

 

​Cu această ocazie, PlayStation a anunțat și primul titlu exclusiv pentru PlayStation VR2, Horizon Call of the Mountain. Noua aventură le va permite jucătorilor să se lase învăluiți de universul spectaculos Horizon, bucurându-se de poveste prin ochii unui personaj complet nou. În curând vom dezvălui mai multe despre noul protagonist, însă până atunci poți afla mai multe detalii din articolul publicat pe Blo​gul PlayStation. 

 

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.