Playstation e în Black Friday de vreo 2 zile, dar ieri am aflat o chestie drăgălașă, pe care nu o știam. Dacă ești posesor de playstation plus, poți să îți cumperi prelungirea la prețul de BF, adică 179 de lei, nu la prețul de reînnoire, 269 de lei. Și mai drăguț, dacă cumperi, să zicem, 2 la prețul de 179, se prelungesc bine mersi 2 ani, din momentul în care îți expiră ție actualul abonament.

Eu am abonamentul fix pentru jocurile lunare care sunt băgate în el. Nu sunt ele toate ultimul hit, dar am prins jocuri bune și foarte bune, care vin absolut gratuit, fiecare din ele costând, preț RRP, mai mult decât un abonament PS+. Și am câteva, mai exact 111 jocuri, luate doar de pe PS+. Am 181 de jocuri în total, că le mai și cumpăr. Iar fiul meu se joacă Minecraft și Spiderman, dintre toate. Click pe poză, dacă vreți să le vedeți, aveți grijă că are o tonă de lungime.

Bine, de fapt am rămas foarte surprins, dar i-a plăcut Cyberpunk 2077 și chiar s-a jucat cu plăcere. Mă enervează că se trollează unul pe celălalt la jocuri și, la final, iese cu nervi și joystickuri trântite.

Ah, și dacă vreți un joc fain, pentru jucat împreună cu copiii, It takes two, e apărut în 2021, are 35 de friggin GB și e foarte, foarte mișto. Un fel de Unravel, dar mult mai complex, inclusiv in-depth. E la ofertă acum, în BF, cu 117 lei, parcă, redus de la 290. Recomand.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.