Încercam să privesc în alt registru toate acțiunile lui Klaus din ultima vreme și de ce îl tot scoate la bătaie pe marionetă ăla de Cîțu, care cred că și el s-a săturat de atâta carnagiu ce e în gura lui, cred că îi trimite mesaje în fiecare seară Klause, iartă-mă și pe mine, că nu mai pot.

KWJ nu a încetat nicio clipă să fie premierul de la Grivco, el, împreună cu șefii săi, au așteptat doar momentul propice pentru refacerea USL-ului. Adică acel moment când apare accesul la bani, foarte, foarte mulți bani. Pe lângă asta, calea e liberă pentru o guvernare de uniune națională tip USL pe termen lung. Votanții fiecăruia din partide sunt de tipul captiv, ei oricum nu votează altceva, iar cuvintele rujatului Rares Bogdan, gen că fac alianță cu PSD pentru că se sacrifică pentru țară chiar au sens în capetele lor.

Nu-i așa că acum sună altfel, în memorie, cum aproba el toate legile justiției, distruse de PSD? Și cum i-a dat cu praf de mers Codruței, tot așa cum a vrut PSD? Toți erați cu Dar ce voiai, să vină Tăriceanu? Doar că el își făcea treaba.

Iar plata lui se numește modificarea constituției. Dacă se modifică constituția și se transformă românia în republică parlamentară, adică cu președinte ales de parlament, KWJ mai are dreptul la un mandat. Ca să termine și el glorios.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.