Și a ieșit și Windows 11, mult așteptatul windos care va unifica toate windowsurile și androidele și ne va permite să avem o experiență fluidă în orice sistem.
Problema e că foarte multe deviceuri nu sunt compatibile cu noul windows, din păcate, iar asta a fost o mare dezamăgire pentru mulți.

Partea bună e că, în continuare, puteți beneficia de Windows 10, care este un Windows solid, deja testat pe miliarde de deviceuri și acum, iată, cu o cheie originală, la doar 7.35 euro, de la amicii de la godeal24.com.

– Ofertă specială fără Cupon –

– 45% OFF REDUCERE cu Cuponul: SGO45

– 60% reducere la alte produse cu Cuponul: SGO60

– Utilitare pentru PC-ul tău:

Cum puteți plăti cu paypal cu ajutorul cwallet.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale, sunt chei autentice, vândute inițial cu un PC, către reselleri și revândute, la rândul lor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.