În general, când vorbesc despre mine, mă laud despre cât de mult muncesc eu și cum toți banii mei sunt făcuți cu muncă multă și odihnă puțină și alte de-alea.

Dar, cu mâna pe inimă vă spun, cum muncește o femeie încăpățânată nu o face nimeni. A luat soția mea pauză de muncă doar 2 luni după naștere și atât. În ultimii 2 ani, și-a luat liber o săptămână pe an în care să nu muncească nimic. Stă 100% din timp cu micul plod, iar asta se vede, cu ajutorul și educația ei, fiica mea e cel mai inteligent copil pe care l-am întâlnit vreodată și nu mă laud, doar constat. Muncă noaptea, ziua când doarme copilul sau când e ocupat să se joace singur și, în general, în orice secundă pe care o are liberă.

Nu făceam programul ăsta de iad nici să mă împuști. Și totuși, sunt oameni care se înhamă la așa ceva din proprie voință, pentru că nu vor să piardă contactul cu realitatea și vor să fie și mame full time, nu doar în weekend.

Știți și voi oameni de genul? Sunteți unul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.