Parchetul General a schimbat încadrarea în ancheta deschisă după ce omul de afaceri Ioan Crişan a murit în maşina care a explodat, apoi a luat foc. Anchetatorii fac acum cercetări pentru omor calificat cu premeditare. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică

Mai țineți minte când am fost uimiți, în mai, de explozia mașinii capcană care a ucis un om, Ioan Crișan?
Suntem în septembrie. Rândurile de mai sus fac parte din comunicatul dat de parchet, la fix 3 luni de la moartea omului, când anunță cu bucurie în suflet că, în sfârșit, au schimbat încadrarea faptei în omor calificat cu premeditare.

A fost nevoie de 3 luni să se lămurească că nu s-a sinucis, probabil, dar, acum, după ce au realizat că a fost omor, e clar că se apucă de treabă bine de tot și cu celeritate. Pentru cei ce nu știu, celeritate înseamnă rapid.

Chestia asta mi-a atras atenția pentru că, zilele trecute, am citit cum că un expert, după ce a confruntat actele prezentate de către Hexipharma, a anunțat că, de fapt, produsele erau conforme. Desigur, a fost nevoie de cinci ani ca cineva să verifice actele, iar acum produsele nu mai sunt, ce să faci, nu ai ce să faci, ăla a murit, totul e bine, domnii generali au mai rezolvat un caz.

Justiția pe care o apărăm.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.