Știți că se lăudau ai noștri despre cum am participat noi 20 de ani la conflictul din Afganistan și cum am fost noi eroi și familia noastră și alte alea?

Well, o să vă spun o pastilă nasoluță.
Dacă atunci, când era vorba de refugiații sirieni, eram cumva îndreptățiți să le explicăm partenerilor din NATO, care s-au gândit că Asad o să cadă ca Hussein, că să își ia refugiații să și-i bage în cur, pentru că e catastrofa LOR umanitară, acum avem obligația de a prelua refugiați afgani. Pentru că le-am ocupat țara 20 de ani. Da, știu, noi am fost doar puțini, acolo, nu am făcut mare lucru.

Am făcut, am făcut parte din forța de ocupație a țării. Și am fost primii care am șters-o de acolo, după ce am distrus viețile oamenilor. Așa că acum SUNTEM OBLIGAȚI să preluăm refugiați și să avem grijă de ei.

Bine, avut grijă de ei nu înseamnă enclavizarea lor, ce a făcut Merkel și aproape a distrus Uniunea Europeană din cauza asta, ci educarea lor, trimis la muncă, chestii de astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.