Mă uitam la cum tratează internetul noua circotecă a grasei de la AUR, cu sacul de cadavre. Ca idee, cred că l-a luat de pe Alibaba sau ceva, că ai noștri nu au saci de ăia, nu că nu ar vrea, ci că nu au. Dacă e ceva, poate vreți un frigider mortuar.

Absolut toți participă la circul ăsta grotesc, care are doar rezultatul de a o promova pe prostănaca asta și de a o face să își atingă scopul, unicul scop pentru care face toată demența asta. Realegerea en fanfare la următorul ciclu electoral. Pentru că acesta este unicul ei scop. Credeți că Șoșoacă e proastă, nu înțelege că e singură și că nimeni nu o bagă în seamă? Nu, nu e, dar acesta e singurul mod prin care poate ajunge la votanții ei, cei care achiesează la porcăriile astea.

Și ce fac oamenii de pe internet? O promovează cu succes, sunt, vai, dezgustați, dar vai, de ce face așa ceva, spre unde ne îndreptăm?

Ne îndreptăm spre queesda doamnelor voastre, domnilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.