O întâmplare normală pentru Vaslui. Un domn bine alcoolizat, în loc să își violeze femeile din familie, a ales să dea cu mașina peste niște polițiști. Fine choice, cum ar zice vasluianul. Desigur, a fost inițiată operațiunea NĂVODUL, infractorul a fost prins, lumea a respirat ușor tristă, dar ușurată. Problema e alta.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost înştiinţat imediat despre acest caz, fiind informat în permanenţă cu privire la starea de sănătate a celor doi poliţişti. În urma investigaţiilor medicale a rezultat că starea acestora de sănătate este stabilă. Ministrul Lucian Bode condamnă cu fermitate astfel de comportamente, cerându-le totodată tuturor factorilor implicaţi să manifeste toleranţă zero faţă de agresiunile la care sunt supuşi angajaţii MAI în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu”, a mai transmis MAI.

Vă dați seama cum era un canal de informație deschis direct în urechea sclavului principal bodeean, care rostea cu voce sacadată Este ora 21. Starea de sănătate a celor doi subalterni este bună și se simt bine. Este ora 21 și 30 de secunde. Starea de sănătate a celor doi subalterni este bună și se simt bine. Este ora 21 și un minut…

Este de un nivel al penibilui rar atins de alte fapte ale guvernanților această politică de proslăvire a șefului tip Coreea de Nord. Nu avea nicio treabă Bode, faptul că știe sau nu este efectiv irelevant și nu îi pasă nimănui. Dar inițiatorul comunicatului a simțit că e momentul să îi vâre o limbă de mare angajament, ipochimenul de Bode probabil fiind la băut și droguri la ora aia.

De ce e așa? Nu știu. Este comportamentul standar pentru aceste două ministere mafiote, ministerul apărării și cel de interne. Urmăresc în mod normal comunicatele de presă date de instituțiile astea și sunt efectiv făcute la nivelul Bă, ești prost?? Miniștrii sunte luminați, dau indicații minunate și prețioase în vizitele lor de lucru prin unități, până și iarba crește mai verde, fix ca pe vremea lui Ceaușescu.

Și nimeni nu vede nimic rău în acest cult al personalităților temporare. Niciun prim ministru sau președinte să îi ia pe rahații ăștia deoparte și să le atragă atenția că fac de râs tot guvernul prin acțiunile lor. Nimic.

Ați observat că un politician, cu cât arată mai venit de la plug, cu atât mai avid de ode este?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.